Suruç iphone Tamir Bakım Servisi
Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.
İnsanlar teknolojiyi birbirleri ile haberleşmek için kullanmaya başlayalı uzun yıllar oldu. İletişim için kullanılan ve yüzyıllardır üzerine çalışılarak icat edilen telefonlar kullanılmaya Graham Bell'in karısını arayarak konuşması ile başlandı. Zaman geçtikçe gelişen bu telefonlar 1900'lü yıllarda jetonlu telefon haline geldi. Telefonun şu anki haline en çok benzeyen kullanımı ise 1900'lü yılların tam ortasındaydı. 90'larda ise cep telefonu gelişimi açısından büyük devrimler yaşandı. Özellikle şu anki kullandığımız telefonlara en çok benzeyen telefon türleri o zaman kullanılan telefonlardır. Türkiye'de ise ilk kullanılan telefonlar genellikle tuşlu ve uzun bir antenden oluşuyordu. Daha sonra bu telefonlar cebimize sığacak şekilde üretilmeye başlandı. Bu telefonların adı ise cep telefonları olarak zihnimize kazındı. Cep telefonları eskiden kullandığımız büyük ve tuşlu telefonların aksine günümüzde ise genellikle dokunmatik ekrandan ve büyük hafızalı işlevleri olan akıllı telefonlar kullanılır hale geldi. Kullandığımız cep telefonları sıklıkla bozulabilirler. Bozulan telefonlar tamir etmek için cep telefon tamircileri bize oldukça yardım ederler. Cep telefondaki sorunlar telefonun birçok parçasından dolayı kaynaklanabilir. Bu dışarıdan gelecek hasarı almaya en müsait olan cep telefonunun ekranı olan cep telefonu parçası olabilir. Ekranlar dışarıdan aldıkları hasarlardan dolayı çatlayabilirler ya da kırılabilirler. Bu durumlarda cep telefonu ekran değişimi bizim imdadımıza hızır gibi yetişir. Telefonun diğer parçalarından kaynaklanan sorunlar ise batarya, hoparlör, kamera veya ana kart gibi parçalardan kaynaklanabilir. Özellikle bataryanın içine su kaçması ya da fazla ısınması sonucunda birçok tehlikeli sorun oluşabilir. Haberlerde gördüğümüz batarya yanması veya patlaması gibi durumlar yaşamak istemiyorsak acilen batarya değişimi yaptırmalıyız.
Kullandığımız cep telefonları neden bozulur?
Günümüzde insanın eli ayağı olan telefonlar birçok sebepten bozulabilir. Özellikle doğanın, kendisinin ve sevdiklerinin fotoğrafını çekmeyi ve her anını kaydetmek isteyen insanların telefonlarının hafızası fazla dolduğunda telefonlar yavaşlayabilir ya da kasılabilirler. Ayrıca telefonların sürekli şarja takılıp çıkarılması ya da şarjdayken telefonla oynanırsa telefonun bataryası çok ısındığında batarya kendi kendini infilak edebilir. Ayrıca dışarıdan gelen darbeleri kaldıramayacak durumdaki telefonlar gelecek hasarlardan dolayı bozulabilir. Bu telefonları en uygun telefon tamircisine giderek tamir ettirebiliriz
Cep telefonları bozulduğunda neler yapabiliriz?
Özellikle toplum içinde bilinen ve popülerliği en yüksek olan telefon müdahalesi ise telefona sıvı kaçması durumunda telefonun pirinç içine batırılması gelir. Bu işlem bazen işe yarayabilir. Ama kendimiz müdahale ettiğimiz takdirde cep telefonundan birçok hasar verebiliriz. Bu gibi durumlarda çevremizden de bildiğimiz en iyi telefon tamircisine telefonumuzu emanet etmek bizim için daha yararlıdır.